Legatura dintre raportul sexual, sentimente si sanatate

Raportul sexual este stimulat de obicei de emotiile si senzatiile provocate de jocurile amoroase din faza preludiului. Sentimentele de dragoste pe care le nutresc unul pentru altul cei doi parteneri, incordarea erotica obtinuta prin jocurile amoroase ating apogeul in timpul raportului sexual.

Cu cat devine dorinta mai puternica, mai rafinata, cu atat va ocupa voluptatea celuilalt un loc mai important decat propria-i placere. Intr-adevar nu exista o expresie mai graitoare a daruirii de sine, o dovada mai desavarsita a increderii acordate partenerului decat felul in care celalalt se ofera pentru a se contopi cu iubitul/iubita lui. Din acest punct de vedere, impreunarea celor doua trupuri nu inseamna numai cautarea unei placeri, satisfacerea unei nevoi fiziologice, potolirea dorintei erotice, ci reprezinta o daruire totala a celor doi parteneri, indragostiti unul de celalalt.

despre raportul sexual

Se recomanda anumite pozitii in timpul raportului sexual? Din punct de vedere medical, putem raspunde afirmativ. Se stie ca – in special la femei – orgasmul este mai puternic daca raportul sexual a avut loc intr-o anumita pozitie, sau o schimbare in decursul lui, ceea ce se explica prin localizarea zonelor de mare sensibilitate ale pielii si mucoaselor, prin conformatia organelor genitale si prin unele particularitati ale temperamentului. Disproportia dintre organele celor doi parteneri poate determina si anumite preferinte pentru o anumita pozitie.

Pentru ca placerea sa fie una maxima din partea ambilor parteneri barbatul poate sa apeleze si la produse precum Titan Gel pentru obtinerea unei erectii mai puternice si mai de durata, ori la un produs precum El Macho, care are in linii mari aceleasi efecte. In acest fel barbatul nu va mai trebui sa isi faca griji legate de ejacularea precoce.

Cateodata, in clipele de voluptate maxima, se poate ca unul din parteneri sa-si manifeste tandretea prin expresii nepotrivite. Bineinteles, nu este cazul sa comentam aici cat sunt de potrivite aceste expresii. Vom spune doar ca in aceasta imprejurare expresia sau cuvantul, au fost folosite la figurat si ca nu poate fi vorba de vreo perversiune.

Este si mai bine cand in ciuda anilor care trec, in ciuda greutatilor si satisfactiilor traite impreuna si dupa aducerea copiilor pe lume, cei doi parteneri se doresc la fel de mult, iar jocurile lor de dragoste, fruct al dorintei si imaginatiei lor, isi pastreaza nestirbita prospetimea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *