Despre site

Care este scopul acestui site si cum a luat el nastere? La baza proiectul se afla o echipa formata din studenti la medicina in anul 3 la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii “Ovidius” din Constanta. Toti cei cinci membri ai echipei si-au propus sa isi faca un adevarat scop in viata din a-i ajuta pe cei care sufera de diferite afectiuni care pot fi tratate si prin intermediul unor produse naturale (“direct de la mama natura”, cum le place lor sa spuna). Au reusit ei sa isi atinga acest obiectiv? Doar tu poti raspunde la aceasta intrebare.

Care sunt motivele pentru care a fost lansat proiectul? Lipsa unor surse relevante in online-ul romanesc. Aproape toate site-urile care activeaza pe aceasta nisa ofera, in cel mai bun caz, informatii incomplete sau, in cel mai rau caz, informatii care au ca unic obiectiv acela de a te face pe tine sa cumperi un anumit produs, astfel incat sa obtina comision din partea distribuitorului. Este lesne de inteles ca din cauza asta iti poti face mai mult rau decat bine daca o sa alegi sa te informezi de pe astfel de platforme online.

Nu este si cazul nostru! Proiectul nostru a fost demarat tocmai ca o forma de protest impotriva celor amintite anterior, iar noi o sa facem tot ce ne sta in putinta sa reusim sa te facem pe tine, cumparatorul, sa faci orice alegere in deplina cunostinta de cauza. Daca am reusit acest lucru chiar si putin ne bucuram foarte mult si chiar te asteptam in rubrica de comentarii sa ne spui ce parere ti-au lasat articolele noastre.