Cum tratezi eficient monturile de la picioare?

Poate ca nu pare, dar monturile de la picioare ne pot da destul de serios viata peste cap, mai ales atunci cand devierea este una foarte accentuata. Ele ne ingreuneaza mersul, iar cu cat afectiunea avanseaza, ne va fi din ce in ce mai dificil sa avem un mers normal si lipsit de dureri. Tocmai acesta este motivul pentru care pe piata au inceput sa isi faca aparitia din ce in ce mai multe produse care sa ne ajute sa fixam degetul si sa eliminam complet devierea, respectiv sa tratam montura. Exista insa un neajuns, si anume acela ca trebuie sa actionam rapid, chiar din faza incipienta pentru a avea garantia unui succes garantat.

Iata mai jos doua dintre cele mai bune produse care te ajuta sa tratezi monturile:

1. Valgomed

Incepem micul nostru top cu Valgomed, acesta fiind un fixativ care a reusit sa ajute foarte multi oameni sa trateze in mod eficient monturile. Motivul pentru care a oferit atat de multe rezultate pozitive este unul foarte simplu: la baza fixativului sta o perioada lunga de studii realizate de specialisti in domeniu. Ne place foarte mult faptul ca materialul este un silicon elastic hipoalergenic, ceea ce inseamna ca nu ne va incomoda deloc in timpul mersului si nu va duce la aparitia de bataturi, respectiv besicute. Pretul este de asemenea unul foarte bun, deci merita pe deplin atentia ta.

Valgomed

2. Valgus 2 in 1

Cel mai probabil ti-ai dat seama de faptul ca aici vorbim de mai mult de un produs, iar asta pentru ca Valgus 2 in 1 este un set format din doua fixative, din care unul este creat pentru a fi folosit in timpul activitatilor de zi cu zi, in timp ce cel de-al doilea a fost creat special pentru noapte, respectiv perioada pe care o petrecem in casa. Aceste atele sunt dintr-un material confortabil si potrivit pentru orice tip de incaltaminte. Nu vom insista foarte mult asupra acestui set, iar asta pentru ca avem deja pe site un articol complet despre el, din care poti afla rapid toate informatiile necesare pentru o alegere inteleapta. Te invitam sa il citesti, cu siguranta vei avea ce invata.

Valgus 2 in 1 pareri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *